party- en verjaardagserviceGeen zin in de rompslomp die een verjaardag met zich mee kan brengen of heeft u een bijeenkomst van de zaak waaraan u een feestelijk karakter wilt geven? De Brug neemt de organisatie graag van u over. Vier uw verjaardag of bedrijfsfeest in één van de sfeervolle zalen van De Brug of gewoon bij u thuis of op het bedrijf. Wij kunnen het geheel voor u verzorgen en u geniet zorgeloos van uw verjaardagsfeest.


Wij verzorgen of bezorgen graag bij u een koud/warm buffet, lunches, brunches, salades en bittergarnituren. Ook kunnen wij voor u een high-tea organiseren. Tevens kunnen wij zorg dragen voor de totale aankleding en bediening bij u op locatie. Het geheel wordt samengesteld naar uw persoonlijke wensen.


Voor meer informatie over onze party- en verjaardagservice, prijsopgave en mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Copyright © 2020 DivingDuck Design

Onze website maakt gebruik van 'cookies' om de website optimaal te laten functioneren en voor analytische doeleinden. Door het gebruik van de site accepteert u het gebruik van deze 'cookies'.

Accept