logo Zalencentrum De Brug

Zalencentrum De Brug

Dunantlaan 1

2811 CA Reeuwijk

0182 - 39 28 82

info@zalencentrumdebrug.nl


(klik HIER voor lokatie in Google Maps)

voor actuele berichten op onze facebook pagina

onze zalen


Zalencentrum De Brug beschikt over 4 multifunctionele zalen. De zalen zijn gelegen rond de centrale foyer. Onze zalen zijn geschikt voor groepen tussen de 10 en 300 personen. De opstelling van de tafels en stoelen kan uiteraard geheel volgens uw wens worden verzorgd. Al onze zalen hebben de beschikking over Wifi.


overzicht zaalbezetting

zalen

oppervlakte

U-vorm

cabaret

blok

theater

diner/buffet

Wierickezaal

300 m2

-

250 pers

-

300 pers

150 pers

Wonnezaal

90 m2

32 pers

60 pers

26 pers

70 pers

55 pers

Breevaartzaal

40 m2

20 pers

30 pers

18 pers

40 pers

25 pers

Verlaatzaal

22 m2

14 pers

20 pers

10 pers

24 pers

-

overzicht zaalprijzen* 2023

zalen

1 dagdeel

2 dagdelen

avond

ma t/m vr

avond

zat of zon

Wierickezaal

€350,-

halve zaal: €225,-

€620,-

€390,-

€425,-

Wonnezaal

€120,-

€210,-

€162,50

€185,-

Breevaartzaal

€85,-

€140,-

€110,-

€110,-

Verlaatzaal

€78,-

€132,50

€86,-

€86,-

* al onze prijzen zijn onder voorbehoud en exclusief catering.


De zaalprijzen zijn gebaseerd op de situatie dat De Brug de volledige catering verzorgt. In uitzonderlijke gevallen, als De Brug de specifieke wensen van de huurder niet kan vervullen, kan u een externe cateraar inschakelen. In dat geval wordt de huurprijs hoger. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze zalen.

Wierickezaal


De Wierickezaal is een sfeervolle zaal voor zowel grotere zakelijke als feestelijke bijeenkomsten. De zaal heeft een podium met een basis toneelverlichting. Dit podium is geschikt voor theatervoorstellingen, maar ook voor muziekoptredens en concerten. Het is ook mogelijk om een (verlicht) podium in de Wierickezaal op te stellen. De indeling van de zaal is flexibel door de verplaatsbare tussenwand. U kunt kiezen voor een opstelling met rechthoekige of ronde tafels, al dan niet in combinatie met statafels. De zaal heeft een eigen bar. De inrichting en aankleding kunnen wij geheel naar uw wensen aanpassen.

Wonnezaal


De Wonnezaal heeft een moderne, maar toch sfeervolle uitstraling. Het is een zaal met veel lichtinval, die voor presentaties goed te verduisteren is. Standaard is een projectiescherm aanwezig. De Wonnezaal is uitstekend geschikt voor middelgrote vergaderingen en wordt veelvuldig gebruikt voor familiebijeenkomsten en (zakelijke) recepties.

Breevaartzaal


De Breevaartzaal is een zaal waarin een moderne lila tint de sfeer bepaald. Deze zaal is uitermate geschikt voor kleinere vergaderingen en intieme familiebijeenkomsten. Standaard is een projectiescherm in de Breevaartzaal aanwezig, evenals airco.

Verlaatzaal


De Verlaatzaal is onze kleinste zaal. De inrichting sluit qua stijl aan bij de Breevaartzaal. De zaal is geschikt voor bestuursvergaderingen, kleine verenigingsbijeenkomsten, vertegenwoordigersmeetings en als workshopruimte bij vergaderingen elders in het zalencentrum. Door de internetverbinding is de Verlaatzaal ook geschikt als werkplek voor één of enkele dagdelen.foyer & bar


Onze foyer en bar zijn recent vernieuwd en hebben een eigentijdse, sfeervolle uitstraling. Deze ruimte van 200m2 vormt het hart van ons bedrijf. De foyer staat borg voor een gezellig informeel samenzijn, maar is ook geschikt om lunches voor zakelijke bijeenkomsten te serveren.

Zie de fotogalerij voor meer foto's van de zalen.