logo Zalencentrum De Brug

Zalencentrum De Brug

Dunantlaan 1

2811 CA Reeuwijk

0182 - 39 28 82

info@zalencentrumdebrug.nl


(klik HIER voor lokatie in Google Maps)

voor actuele berichten op onze facebook pagina

feest & bruilofttrouwen in De Brug

U gaat trouwen! Zalencentrum De Brug is de perfecte locatie voor uw feest en bruiloft, maar wist u dat De Brug door de gemeente Bodegraven-Reeuwijk is aangewezen als officiële trouwlocatie? U kunt dus zowel de huwelijksvoltrekking als de receptie en/of feest op één locatie laten plaatsvinden. Wij kunnen onze zalen geheel aanpassen aan de wensen van het bruidspaar om de perfecte sfeer te creëren voor een prachtige ceremonie.


bruiloft-/huwelijksfeest

Voor ieder bruidspaar heeft Zalencentrum De Brug een passende ruimte voor elk feestelijk moment van de trouwdag. De Brug beschikt over 4 sfeervolle zalen die prima met elkaar te combineren zijn. Denk bijvoorbeeld een intiem diner of buffet met familie in de Breevaartzaal en aansluitend het huwelijksfeest met al uw gasten in de Wierickezaal of een sfeervolle receptie in een van de andere zalen. Alle zalen kunnen naar wens van het bruidspaar worden ingericht om zo deze schitterende dag geheel in stijl van het bruidspaar te kunnen verzorgen.


U wordt van harte uitgenodigd om geheel vrijblijvend een bezoek aan ons te brengen, u te laten informeren en uw wensen met ons te delen. De Brug levert graag het maatwerk dat bij uw feestelijke hoort.


fotolocatie

Ook over een mooie fotolokatie in de buurt hoeft u zich geen zorgen te maken, Zalencentrum De Brug ligt op nog geen 5 minuten rijden van het prachtige plassengebied van Reeuwijk. Dit plassengebied vormt een schitterend decor voor fantastische fotoreportage in de buitenlucht.


receptie of feestavond

Naast trouwlocatie is Zalencentrum De Brug ook erg geschikt voor een receptie of feestavond. Een receptie of feestavond kan geheel op maat verzorgd worden in één van de sfeervolle zalen van De Brug. Wij bieden een ruim assortiment aan catering aan die u tijdens uw receptie of feestavond kunt aanbieden aan uw gasten, van borrelhapje tot volledig verzorgd buffet.  


personeelsfeest

Uiteraard biedt Zalencentrum De Brug volop de ruimte voor een geslaagd personeelsfeest waarbij de zalen naar wens kunnen worden ingericht voor feesten tot een grootte van 300 personen. Ook voor bescheidener feesten, vanaf 10 personen, zijn er volop mogelijkheden voor een gezellige avond met het personeel aanwezig. Goede muziek, een hapje en drankje en eventueel een diner of buffet, alles is mogelijk. We stellen graag in overleg met u een passend voorstel voor uw personeelsfeest samen.