zalen

zalen


Zalencentrum De Brug beschikt over 4 zalen die zijn gelegen rond de centrale foyer en welke zijn geschikt voor gezelschappen tussen de 10 en 350 personen. De Verlaatzaal is bestemd voor kleine zakelijke bijeenkomsten. De overige 3 zalen zijn multifunctioneel ingericht en kunnen dienen voor zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten. De opstelling van de tafels en stoelen kan geheel volgens uw wens worden verzorgd.


overzicht zaalbezetting

zalen

oppervlakte

U-vorm

cabaret

blok

theater

diner/buffet

Wierickezaal

300 m2

-

250 pers

-

350 pers

150 pers

Wonnezaal

90 m2

32 pers

60 pers

26 pers

70 pers

55 pers

Breevaartzaal

40 m2

20 pers

30 pers

18 pers

40 pers

25 pers

Verlaatzaal

22 m2

14 pers

20 pers

10 pers

24 pers

-

overzicht zaalprijzen 2019

zalen

1 dagdeel

2 dagdelen

avond

ma t/m vr

avond

zat of zon

Wierickezaal

€280,-*

€500,-*

€315,-*

€345,-*

Wonnezaal

€95,-*

€170,-*

€127,50*

€150,00*

Breevaartzaal

€70,00*

€112,50*

€87,50*

€87,50*

Verlaatzaal

€65,-*

€107,50*

€70,-*

€70,-*

* al onze prijzen zijn onder voorbehoud en inclusief BTW


Deze prijzen zijn gebaseerd op de situatie dat De Brug de volledige catering verzorgt. In uitzonderlijke gevallen, indien De Brug de specifieke wensen van de huurder niet kan vervullen, kan een externe catering worden ingeschakeld. In dat geval zal de huurprijs worden verhoogd. Dit ter beoordeling van de bedrijfsleider die hierover meer informatie kan verschaffen.

Wierickezaal


Deze recent gemoderniseerde zaal levert een sfeervolle omgeving voor grotere zakelijke als feestelijke bijeenkomsten. De inrichting en aankleding kan geheel aan uw wensen worden aangepast. Het grote toneel wordt regelmatig gebruikt voor toneel-, revuevoorstellingen en concerten en is voorzien van een basis toneelverlichting. Voor intieme concerten of optredens kan een podium in de zaal worden opgesteld. De indeling is zeer flexibel door middel van een verplaatsbare tussenwand. Er kan gekozen worden voor een opstelling met rechthoekige of ronde tafels, al dan niet in combinatie met statafels. De zaal heeft een eigen uitgiftebar en er is een internetaansluiting aanwezig.

Wonnezaal


De Wonnezaal is recent geheel gerenoveerd en van airco en internet voorzien. De zaal heeft een moderne, maar toch sfeervolle uitstraling. Het is een zaal met veel lichtinval, die voor presentaties goed te verduisteren is. Standaard is een projectiescherm aanwezig. De zaal is uitstekend geschikt voor middelgrote vergaderingen en wordt daarnaast veelvuldig gebruikt voor familiebijeenkomsten en (zakelijke) recepties.

Breevaartzaal


De Breevaartzaal is begin 2012 geheel opgeknapt en van nieuw meubilair voorzien. De nieuwe kuipstoelen zorgen, zowel bij vergaderingen als bij familiebijeenkomsten, voor een comfortabele zit. Het is een zaal waarin een moderne lila tint de sfeer bepaald. Deze zaal is voorzien van airco en internetaansluiting en is uitermate geschikt voor kleinere vergaderingen en intieme familiebijeenkomsten. Standaard is een projectiescherm aanwezig.

Verlaatzaal


De Verlaatzaal is onze kleinste zaal. De inrichting is medio 2012 geheel gemoderniseerd en sluit qua stijl aan bij de Breevaartzaal. De zaal wordt veelvuldig gebruikt voor bestuursvergaderingen, kleine verenigingsbijeenkomsten, vertegenwoordigersmeetings en als workshopruimte bij vergaderingen elders in het zalencentrum.

Er is een internetverbinding waardoor de zaal eveneens prima geschikt is als kantoorruimte voor één of enkele dagdelen.


foyer & bar


Onze foyer en bar zijn recent gedeeltelijk gemoderniseerd en hebben een sfeervolle uitstraling. Deze ruimte van 200 m2 vormt het hart van ons bedrijf. De foyer staat borg voor een gezellig informeel samenzijn maar wordt doordeweeks ook gebruikt voor het serveren van lunches voor zakelijke bijeenkomsten.

Zie de fotogalerij voor meer foto's van de zalen.

Copyright © 2019 DivingDuck Design