feest & bruiloft

feest & bruilofttrouwen in De Brug

Het Zalencentrum De Brug is door de gemeente Bodegraven-Reeuwijk officieel aangewezen als trouwlocatie. Deze aanwijzing biedt dan ook een fantastische mogelijkheid om zowel de  huwelijksvoltrekking als een receptie en/of het feest op één lokatie te doen. De trouwzaal kan vanzelfsprekend geheel aan de wensen van het bruidspaar worden aangepast om zo de perfecte sfeer te creëren voor een prachtige ceremonie.


Ook over een mooie fotolokatie in de buurt hoeft u zich geen zorgen te maken, Zalencentrum De Brug ligt op nog geen 5 minuten rijden van het prachtige plassengebied van Reeuwijk. Dit plassengebied vormt een schitterend decor voor fantastische fotoreportage in de buitenlucht.


bruiloft-/huwelijksfeest

Voor ieder bruidspaar heeft Zalencentrum De Brug een passende ruimte voor elk feestelijk moment van de trouwdag. De Brug beschikt over 4 sfeervolle zalen die prima met elkaar te combineren zijn. Denk bijvoorbeeld een intiem diner of buffet met familie in de Breevaartzaal en aansluitend het huwelijksfeest met al uw gasten in de Wierickezaal of een sfeervolle receptie in een van de andere zalen. Alle zalen kunnen naar wens van het bruidspaar worden ingericht om zo deze schitterende dag geheel in stijl van het bruidspaar te kunnen verzorgen.


U wordt van harte uitgenodigd om geheel vrijblijvend een bezoek aan ons te brengen, u te laten informeren en uw wensen met ons te delen.


receptie of feestavond

Een receptie of feestavond kan geheel op maat verzorgd worden in één van de sfeervolle zalen van De Brug of op een andere gewenste locatie. Wij kunnen u verschillende arrangementen aanbieden of u kunt zelf een arrangement samenstellen.


personeelsfeest

Uiteraard biedt Zalencentrum De Brug volop de ruimte voor een geslaagd personeelsfeest waarbij de ruimtes naar wens kunnen worden ingericht voor feesten tot een grootte van 300 personen. Ook voor bescheidener feesten, zelfs al vanaf 5 personen zijn er volop mogelijkheden voor een  gezellige avond met het personeel. Goede muziek, een hapje en drankje en eventueel een diner of buffet, alles is mogelijk. We stellen graag in overleg met u een passend arrangement op, geheel op maat van uw wensen.
Copyright © 2019 DivingDuck Design