catering- & partyservice

catering- & partyservice

 

cateringservice

 

Zalencentrum De Brug verzorgt graag uw catering op maat, van smaakvol belegde broodjes tot compleet verzorgde lunches.

 

Voor de broodjesservice kunt u de 'Bestellijst Broodjesservice' gebruiken. U kunt tot 10 uur 's morgens bestellen per telefoon of email. Uiteraard kunt u ook gepaste dranken bij de broodjes bestellen.

 

Wilt u een uitgebreidere lunch of een lunch arrangement, dan vindt u meer informatie in de catering brochure.

 

Voor vragen en voor een prijsopgave kunt u telefonisch contact opnemen of mailen naar info@zalencentrumdebrug.nl. Wij bezorgen van maandag t/m zaterdag. De bezorgkosten bedragen binnen Reeuwijk €3,=. In Gouda, Waddinxveen, Bodegraven en Moordrecht €5,50. Bezorgkosten overige plaatsen op aanvraag. Bestellingen boven de €50,= bezorgen wij gratis in bovengenoemde plaatsten.

 

Voor vragen en voor een prijsopgave kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met de bedrijfsleider Arie van Sinttruije.

 

Download hier:

de 'Bestellijst Broodjesservice'

de 'brochure catering'

 

party- en verjaardagservice

 

Geen zin in de rompslomp die een verjaardag met zich mee kan brengen of heeft u een bijeenkomst van de zaak waaraan u een feestelijk karakter wilt geven? De Brug neemt de organisatie graag van u over. Vier uw verjaardag of bedrijfsfeest in één van de sfeervolle zalen van De Brug of gewoon bij u thuis of op het bedrijf. Wij kunnen het geheel voor u verzorgen en u geniet zorgeloos van uw verjaardagsfeest.

 

Wij verzorgen of bezorgen graag bij u een koud/warm buffet, lunches, brunches, salades en bittergarnituren. Ook kunnen wij voor u een high-tea organiseren. Tevens kunnen wij zorg dragen voor de totale aankleding en bediening bij u op locatie. Het geheel wordt samengesteld naar uw persoonlijke wensen.

 

Voor vragen en voor een prijsopgave kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met de bedrijfsleider Arie van Sinttruije.

 

Copyright © 2018 DivingDuck Design